Friday, April 27

Hari Anugerah Cemerlang :3


Heyyyy, hihi seronok hari nih. Dapat jumpa batch 3RK'11 yang duduk kt asrama tuu. Hihi. Ameera merupakan orang paling wajib aku jumpa. Hehe. Rinduuuuu LOL. Then, byk detik2 indah lah yang berlaku hari nih. Haha takde lah byk sangat, tapi indah lah juga. Hoho. Aku taktau nak cite panjang lebar apa lagi kat sini. Tgk je lah gambo2 nih. Kbye (:

thanks reading , byeee

Thursday, April 26

Oh, aku memang tak pandai :')


Hollaaa, hari nih balik2 sekolah tgk ada 2 msg masuk dr orang yang sama. Erk? Mimpi apa dia msg phone balik2 sekolah? Then bila baca, homaigod. Badmood rupanya. Maafkan saya. Bytheway, malam nih aku cadang nak deactive account. Pikir punya fikir, last nya aku deactivate juga account FB tuu. Tinggal lah Twitter je. Hoho online twitter pun tah pape. Ade je bahan nak bg aku aku -_- erk, aku kisah ke? Takkan? So, takyah nak kecoh sekampung sangatlaaaaa. Esok ada hari anugerah cemerlang. Haha, of course seboleh2nya aku nak mengelak datang majlis tu. Yelaaaa, budak macam aku nih layak sgt ke nak datang majlis budak2 pandai macam tuuuu? Takkan? Huh, pape jela =='Dah tahu result aku tak full macam korang, takyah lah sampai nak tanya " ehhhh, takkan tak dapat pelajar cemerlang subjek kot? " aduyaiii, nama pun budak bodoh, mana dapat. Haisssss, hang pun tak dapat anugerah straight A, tapi tanya aku soalan tah pape. Ayoyoyooo, pigidah =.=
thanks reading , byeee

Monday, April 23

No caption :] hihi


Hari nih baru berazam nak belajar tahu takkkkkkkkk? Tetiba lepas perhimpunan cikgu bustam panggil peserta kawad kaki KRS Puteri dgn Bomba yang dah pegi TUDM hari tuu. Aaaaaa, kena kawad. Bayangkan, dah lah kawad pakai baju kurung. Ehemm ehemm, saya disini kena kawad pakai baju pengawas full tahu tak? Dah lah kain tuu jenis sempit, pehtuu dengan pakai blazernya, tudung masuk kedalam. Ahhh, panas laaaaa. Haha. Mengekek la tgk budak perempuan kawad pakai kaki.Ehhhhh, nak tahu tak ada org gelakkan aku kawad pakai baju pengawas -.-' Bukan apa, kaki aku tak terangkat sebenarnya. Hihi dah tuuuuu, kainnya sempit bebenor. Geram aku. Dah lah gelakkan aku, boleh pulak pegi tau kawan sebelah die yang aku pakai kain sempit. Jahat betul. Haha. See see see, kelas addmath aku lambat masuk. Esok, kelas bio aku miss. Oh, sia-sia je angan2 aku nak belajar tuu. Cisss. Dah lah akaun aku tgh stuck nih. Somebodyyyy please help me ! Tasawur ! Aku tak pernah buka buku weyyyy. Ya Allah, exam dah tak lama. Takutt takutt ><. Kelas aku byk miss dua minggu lepas. Oh, addmath fizik kimia math bio agama bm sejarah. Akaun tasawur belajar sendiri, memang aku dah takada masa. Homework bertimbun, jangan cakap la. Boleh naik gila aku. Haihh.

Hah, tadi waktu aku jaga barisan, Kak Cha'a ada cuit aku " petang nih chemey nak jumpa akak " wuuu wuuuu Kak Cha'a, jeles nih. Aaaaaaa, hahaha tadi Rosma dgn Kimah pun rasa mcm nak stayback jeeeee. Weee ~ Hahaha, kak Cha'a, nak ikut gi kem 4 hari 3 malam tuuu T.T hahaha
By the way, anyone? Tolong la jadi volunteer ajar saya. Hihi, pleaseeeeeeeeeee. saya buat muka comel nihhhhh :3 haha

thanks reading , byeee

Saturday, April 21

Tweet limit -_- i hate youuuuuuuuu


Hai Semalam aku bosan So, aku deactive account FB Alaaaaa, saje je sebab aku rasa bosan Twitter pun aku tak buka semalam. Msg sampai tgh malam. Tuu pun stop sebab aku tertidur. Bayangkan kalau tak tertidur? Pemnat melayannya. Haha Beria bising suruh aku reactive balik. Baru kejap aku buka twitter. Mok aihhh, byk nya deme tweet O.o Kerja aku, retweet. // Kimah // Rosma // Kak Cha'a // Umarul // Abg syed Haha, aku sadis betul dgn tweet deme. Yang aku tak faham, Umarul byk retweet pasal cinta-cinta. Ayooo Umarul, ingat awek ka? Hahaha. Kimah, tak habis-habis dengan LMTF die tuu. Tak faham betul lah. Weyyyyy, byk benda aku nak tweet nihhhhhhhhhhhhh. Tetibe lak kena tweet limit. Adoyyyyyyy, sabo je la. Sementara kena tweet limit tak guna tuu, aku updeate lah blog yg aku rasa menyampah bila buka. Confuse woiiii. Apesal lain gilaaaaaa. Tak pasal-pasal aku tutup semua account yg aku ada nantiiiii. Ahhhhh, back to normal pleaseeeeeeee :'O // Kak Cha'a, nak ikutttttttttttttttt hihi xD
thanks reading , byeee

Monday, April 16

Jati go Jati :D



Tadi ada competition drama, di SMJK(C) Poi Lam. Macam tahun lepas juga. Best tgk performance dr sekolah lain. And macam tahun lepas, Jati juara ^^ whehehe. Drama Jati aku rasa paling awesome laaa. Kak Mira buat best. Sampai tudung semua tercabut. Tak disangka :O semua org terkejut. So, lepas nih next level taktau lah kat mana bertanding. Hope dapat kekalkan kemenangan nih. Thanks to Ama and Ika sbb jadi supporter. Hahaha, terbaikkkkkk.




Balik sekolah, kami lepak dan gosip di kantin. Hihi, waktu balik ada org sembang dgn akuu ><

// aku bengang dgn ama and ika nih -_- ada ke patut deme kata aku cakap 'iloveyou' kat botak tuuu. haishhhh, hahaaha xD
thanks reading , byeee

Sunday, April 15

Rindunya :3



Abaikan post2 lama aku. Aku dah lama tak update tau ._. busy katakan. Aku rindu blog.
selama aku tak update, macam2 jadi.
Facebook,
Twitter,
Kem,
Kawad,
Drama.
Ahhhh, banyak sgt.
Tiger Fird,
Prince Che'mey,
Nina Cheena,
Mok Cimok,
Rosma,
Kimah,
Umi,
Ecah,
Ama,
Ika,
Meera,
Nana,
Syasya,
Kak Cha'a,
Skuad KRS puteri,
Skuad KRS putera,
Skuad bomba,
Tangki MRSM PH,
CONAN ^^v
Wow, banyak gila wey. Perlu ke aku cerita kat sini? aku rasa tak perlu. sebab nanti ada yang sengih sorg2 baca post yg tertentu laaa. cthnya, kimah akan tersengih2 baca post tiger fird dgn prince chemey., takpe, aku faham. hihi.
Pape pun, saya suka encik MAH, heeee~

- Mrs. Che'mey - hahahahaha xD # mampus aku kalau Tuan Azmil baca 'Mrs. Chemey tuu. tak taubat2 lagi :3
thanks reading , byeee